Wie zijn wij?

Wij geloven in digitaliseren en visualiseren
Wij zijn pioniers op het gebied van 4D plannen

Slimmer, veiliger en bewuster samenwerken

Wij zijn ervan overtuigd dat projectorganisaties in de bouw- en infrasector veel onverwachte problemen in de realisatiefase kunnen voorkomen door gebruik te maken van 4D.

Als pioniers op het gebied van 4D zijn we gepassioneerd om projecten te transformeren en unieke inzichten aan projectteams te geven. Onze aanpak gaat verder dan alleen het visualiseren van balkenplanningen.

Wij denken proactief mee met projectteams en zorgen dat risico’s en kansen vroegtijdig gesignaleerd worden en visueel inzichtelijk worden gemaakt voor het hele projectteam. Met onze 4D expertise laten wij uw projectorganisatie slimmer, veiliger en bewuster samenwerken.
Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen
“Als Dura Vermeer zijn we erg blij met de hulp van 4D Construct voor de 4D implementatie bij onze landelijke infra projecten. Met Stephan samen zijn we begonnen aan een verandertraject waarin veel collega's zijn opgeleid, handleidingen zijn geschreven, werkprocessen zijn uitgedacht kansen in 4D gezamenlijk actief op te pakken hebben we in de afgelopen vier jaar mooie projecten met elkaar kunnen maken en het aantal 4D specialisten binnen onze organisatie kunnen vergroten. ”
Martijn Querner - 4D key user - Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten
De samenwerking met 4D Construct heeft zich bewezen in het ontrafelen van knelpunten binnen ons zeer complexe, integrale project. Dankzij hun inzichten konden we niet alleen potentiële uitdagingen vooraf in kaart brengen en inperken, maar ook onze planning optimaliseren, wat ons behoedde voor ad-hoc oplossingen in het werk. Aanvullend hebben de 4D simulaties ervoor gezorgd dat we zowel binnen het projectteam als met de opdrachtgevers dezelfde taal kunnen praten.
Paul van Lith - BIM manager - Stam + de Koning
Zonder diepgaande kennis van 4D plannen, hebben de mannen van 4D Construct mij in korte tijd de kneepjes van het vak geleerd. De trainingen waren goed gestructureerd en makkelijk te volgen. Nu wij 4D plannen toepassen op het project, wordt steeds duidelijker dat dit echt de toekomst is. De samenwerking met 4D Construct is hierbij zeer goed, het is een club die meedenkt, de juiste vragen stelt en zeer veel ervaring en expertise heeft!
Stijn van Breda - 4D werkvoorbereider - Mobilis | TBI

Wij hebben een passie voor het digitaliseren van complexe projectplanningen

Onze 4D adviseurs staan voor je klaar

06 25126015

Stephan klotz
4D BAAS
4D CONSTRUCT

Neutronenlaan 34
5405 NH, Uden
Telefoon: 06-25126015
Email: info@4dconstruct.nl

Copyright © 2023 4D Construct | Realisatie door Webfresh

Privacy statement

Algemene voorwaarden