3D modelleren

Optimaliseer uw 4D planning met onze 3D modellen

Naast de gebruikelijke 3D ontwerpmodellen kan een 4D planning nog realistischer worden gemaakt door 3D modellen te integreren van de omgeving, de bouwplaatsinrichting, grondwerk, logistieke paden, verkeersmaatregelen en werkgebieden.

We beschikken over een hoogwaardige bibliotheek met 3D materieel en we kunnen specifieke 3D modellen opstellen. Onze 3D modelleurs begrijpen als geen ander wat er nodig is om de 4D planningen te verreiken met de juiste 3D modellen.

3D modellen vormen de basis voor een goede 4D planning

Net zoals bij een ontwerp- en planproces werken we in een 4D proces van grof naar fijn. In een vroeg stadium wil je specifieke activiteiten visueel inzichtelijk maken terwijl het 3D ontwerp niet altijd toereikend is. Onze 3D modelleurs ondersteunen in dit proces. 4D construct beschikt over een uitgebreide materieel bibliotheek. Werk je met specifiek materieel en is het ruimtebeslag bepalend voor de haalbaarheid? Vraag ons naar de mogelijkheden.

3D modellen geschikt voor 4D

We leveren geschikte 3D modellen om de 4D planningen nóg completer en herkenbaarder te maken voor het projectteam en alle stakeholders.
Grondwerk, bouwplaatsinrichting, specifiek materieel
Leverbaar in verschillende bestandenstypes
Direct inzetbaar bij al uw projecten!

Onze 4D adviseurs staan voor je klaar

06 25126015

Stephan klotz
4D BAAS
4D CONSTRUCT

Neutronenlaan 34
5405 NH, Uden
Telefoon: 06-25126015
Email: info@4dconstruct.nl

Copyright © 2023 4D Construct | Realisatie door Webfresh

Privacy statement

Algemene voorwaarden